Malerarbejde: 5 grunde til at vælge et malerfirma

 

Det er med god grund, at der i dag er mange private og erhverv der vælger et professionelt malerfirma til en maleropgave, i stedet for at gøre malerarbejdet selv. I denne artikel kan du blive klogere på de mange fordele, der er forbundet ved at vælge en professionel maler til malerarbejde. Her ser vi blandt andet på, hvilken betydning det får for dig og din ejendom.

Malerarbejde

Hvis du ønsker tilbud på dit projekt, kan du klikke dig videre lige nedenfor. Så bliver du sat i kontakt med dygtige håndværkere til dit projekt, og du kan modtage op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på arbejdet.

Få 3 gratis tilbud >

Malerarbejde? Få 3 tilbud

Det tager kun et minut og er helt uforpligtende

Det tager kun et minut og er helt uforpligtende

Få 3 tilbud >

Gør det rigtigt første gang med malerarbejdet

Uanset om du ønsker at få malet huset, lejligheden, sommerhuset, kolonihaven eller en anden bygning, så er det klart at foretrække en professionel maler til at udføre malerarbejdet. Det kan sikkert friste mange at gøre det selv for at spare pengene på at hyre en professionel maler. Til trods for det vælger langt størstedelen et professionelt malerfirma i sidste ende, fordi det er forbundet med langt flere og større fordele med hensyn til malerarbejdet. Her kommer vi med 5 gode argumenter for, at du bør vælge et malerfirma til at udføre malerarbejdet.

1. Få kompetent rådgivning og vejledning til malerarbejdet

En af de mange fordele ved at gøre brug af et professionelt malerfirma er, at du kan få den helt rette vejledning og rådgivning for at komme godt i mål medmaleropgaven. Det betyder, at du ikke står alene med opgaven. Du kan her få al den nødvendige vejledning og rådgivning, som du har behov for.

Du kan blandt andet få vejledning i at vælge den rette maling. Det er en storopgave i sig selv. Der er stor forskel på, hvilken maling du vælger til de forskellige opgaver. Og i sidste ende kan dit valg have stor betydning for, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud, og hvor længe det vil holde. For den maling, som du skal bruge på vægge og lofter er ikke den samme som du f.eks. skal bruge i et vådrum. Det samme gælder, hvis du skal male udendørs, så er det vigtigt at vælge en maling som er egnet til klima, vind og vejr, vi har i Danmark.  

Hvis ikke du vælger den rette maling til malerarbejdet, vil du opleve at malingen hurtigere skaller af eller falmer. Ved at bruge tid på at vælge den rette maling og betale prisen, vil du i sidste ende spare penge og tid på malerarbejdet. Du undgår at skulle bruge penge på at købe ny maling igen, og mest af alt bruge tid på at male det hele om igen, hvis du vælger at hyre en professionel maler til at udføre malerarbejdet.

2. Malerarbejdet går hurtigere og resultatet bliver bedre

En anden stor og væsentlig fordel ved at vælge et professionelt malerfirma til malerarbejdet, er at du kan forvente at maleren har det nødvendige udstyr for at løse opgaven effektivt og godt. En maler går sjældent ned på udstyr, hvorfor du altid kan forvente, at de bruger professionelt malerudstyr af højeste kvalitet. Det er redskaber som gør arbejdet nemmere og mere effektivt formaleren.

Udover at udstyret bidrager til et flot resultat, så ved maleren også, hvordan man udnytter udstyret bedst muligt for at du får leveret det bedste malerarbejde. Det er naturligvis i kombination med den viden og ekspertise som maleren har.

Hvis du sammenligner det med at male selv, så vil det være langt dyre for dig at købe det udstyr som maleren har. Det vil også være begrænset, hvad du kan have af erfaring og viden med at male, hvis du ikke arbejder med det til hverdag.

Få 3 gratis tilbud >

Malerarbejde? Få 3 tilbud

Det tager kun et minut og er helt uforpligtende

Det tager kun et minut og er helt uforpligtende

Få 3 tilbud >

3. Garanti for det udførte malerarbejde

Den tredje store fordel ved at hyre et professionelt malerfirma til malerarbejdet, er at du får garanti på det udførte arbejde. Det betyder, at du kan kontakte det aktuelle malerfirma, hvis du oplever at der er sjusk, mangler eller skader i forbindelse med det udførte arbejder indenfor garantiperioden. Hvis du vælgerat male huset selv, så er det dit eget ansvar, og der er ingen garanti på det udførte arbejde

Der kan være forskel på garantien alt efter, hvilket malerfirma du vælger til at udføre malerarbejdet. Her er det naturligvis vigtigt at du undersøger, hvad den enkelte maler kan tilbyde af garanti for det udførte arbejde. Det kan være godt givet ud at vælge en maler, som tilbyder en større garanti, frem for den billigste pris. Det er i hvert noget som du bør tage med i dine overvejelser, når du skal vælge et professionelt malerfirma til en maleropgave. Find nogle kompetente, professionelle fagfolk hos bygge.dk.

4. Få håndværkerfradrag for det udførte malerarbejde

Hvis du ønsker at gøre brug af håndværkerfradraget, er det naturligvis vigtigt, at du vælger et malerfirma som har CVR-nummer og som er godkendt til at sende en faktura til din e-Boks.

Her bliver fakturaen betalt online gennem skat, og du kan dermed trække det fra i skat. Det er naturligvis kun timeprisen og arbejdslønnen som gælder underhåndværkerfradraget. Det vil sige, at materialerne ikke indgå i rabatten.

5. Er maling af huset en god investering?

Hvis du overvejer en komplet maling af husets vægge, lofter og facade, kan det være en god investering. Det kan det uanset, om du ønsker at sælge din bolig ellerej. Særligt, hvis du ønsker at sælge din bolig, kan det være godt givet ud medmaling af huset. Det vil få huset til at fremstå bedre velholdt, hvorfor detvil tiltale flere potentielle købere. Det vil kræve mindre vedligeholdelse for dem at flytte ind i.

Den potentielle køber af huset, skal heller ikke bekymre sig om at bruge penge på at male huset indenfor nærmeste fremtid. Her vil køberen af huset oven i købet være dækket af garantien for det udførte arbejde.

Når du får malet husets facade, sokkel, tag samt vægge og lofter, vil det få hele huset til at fremstå som var det nyt. Det kan blandt andet betyde, at det er nemmere at sælge, eller i bedste fald betyde, at du kan sælge det for en bedre pris. Du bør derfor tale med en professionel maler og den lokaleejendomsmægler, om det kan være pengene værd at få malet hele huset for at få den enkelte vurdering.

Få 3 gratis tilbud >

Malerarbejde? Få 3 tilbud

Det tager kun et minut og er helt uforpligtende

Det tager kun et minut og er helt uforpligtende

Få 3 tilbud >

Flere artikler:

Kom i gang

Find fagfolk til byggeri og renovering. Modtag flere uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.