En lidt smartere markedsplads

Bygge.dk er en tjeneste, som på en lidt smartere måde sætter dig i forbindelse med entreprenører, der er velkvalificerede til at udføre dit bygge- eller renoveringsprojekt. Her kan du læse mere om, hvordan tjenesten fungerer.

Sådan fungerer Bygge.dk. Vi gør det trygt og enkelt at finde de rette entreprenører til dit projekt.

01

Registrer projektet

Vi tager kontakt til dig med henblik på en kort gennemgang af projektet over telefonen. På den måde sikrer vi, at vi har al nødvendig information, så du bliver sat i forbindelse med de rette entreprenører.

02

Bliv matchet med de rigtige

Via Bygge.dk bliver du sammenkoblet med kvalitetssikrede entreprenører, som er velkvalificerede til at udføre dit projekt. Du modtager information om de aktuelle kandidater, og de tager kontakt til dig for at træffe aftale om inspektioner.

03

Sammenlign tilbud

Du gennemfører inspektioner, modtager uforpligtende tilbud og vælger den bedste entreprenør til dit projekt. Du modtager pristilbuddene direkte fra hver enkelt entreprenør.

Kvalitetssikring. Kun kvalitetssikrede fagfolk.

At kunne identificere entreprenører, der leverer godt håndværk til konkurrencedygtige priser, er i sig selv lidt af et håndværk - som vi er stolte over at mestre. Bygge.dk kontrollerer referencer, økonomi og godkendelser. Derudover interviewer vi ledelsen i de forskellige firmaer, inden de eventuelt får adgang til platformen. Læs mere om kvalitetssikring her.

Tilbagemeldinger. Løbende evaluering giver ekstra sikkerhed.

Bygge.dk modtager løbende evalueringer af entreprenørerne på platformen, og det er kun de entreprenører, som har tilfredse kunder i en længere periode, der får lov til at blive. Derfor strenger firmaerne sig ekstra an for at gøre dig til en tilfreds kunde.

Matching til specifikke
projekter

Bygge.dk kobler dig sammen med kvalitetssikrede entreprenører, som er velkvalificerede til at udføre dit byggeprojekt. De har den relevante erfaring og kompetence. Vi ser på, om kandidaterne tidligere har arbejdet med tilsvarende projekter med positivt feedback og konkurrencedygtige priser, og vi finder ud af, om de har ledig kapacitet i det relevante tidsrum. Du bliver normalt matchet med tre forskellige kandidater, som derefter tager kontakt til dig for at aftale tid til en inspektion.

Personlig opfølgning

Når du har registreret et projekt på vores hjemmeside, tager vi kontakt til dig for at gennemgå projektetet over telefonen. Det sker for at sikre, at vi har den nødvendige information med henblik på at finde de rette kandidater til projektet. Vi står til din rådighed pr. telefon eller e-mail under hele tilbudsprocessen, såfremt du har spørgsmål eller ønsker input fra vores side. Desuden har vi et bredt udvalg af pris- og projektguider, som du kan læse for at forberede dig på projektet.

Spørsmål og svar. Her finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om vores tjeneste.

Er Bygge.dk en gratis tjeneste?

Ja, det er gratis og uforpligtende for dig som privatperson at modtage tilbud fra entreprenører via Bygge.dk. Entreprenørerne betaler for at være en del af tjenesten. De betaler for at komme i kontakt med kunder eller for gennemførte projekter.

Hvem modtager jeg pristilbud fra?

Du modtager pristilbud direkte fra firmaerne, som regel efter en besigtigelse. Det er uforpligtende at modtage tilbud.

Hvordan kvalitetssikres entreprenørerne?

Bygge.dk kontrollerer referencer, økonomi og godkendelser. Derudover interviewer vi ledelsen i firmaerne. Læs mere om kvalitetssikring her.

Hvordan arbejder Bygge.dk på at forhindre sort arbejde?

Bygge.dk har nul tolerence over for sort arbejde. Vi skal altid have en kopi af fakturaerne fra gennemførte projekter. Ved mistanke beder vi om at få tilsendt en kopi af den sidste gyldige skatteattest. Hvis vi finder ud af, at en entreprenør har udført sort arbejde via Bygge.dk, bliver vedkommende udelukket fra tjenesten.

Kom i gang

Find fagfolk til byggeri og renovering. Modtag flere uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.