Kvalitetssikring

Via Bygge.dk kommer du kun i kontakt med fagfolk, der har bestået vores kvalitetssikringsproces, som omfatter referencer, økonomi og godkendelser.

Referencer. Tjek af referencer og løbende tilbagemeldinger.

For din tryghed har alle entreprenører, du kommer i kontakt med via Bygge.dk, gennemgået en grundig referencekontrol. Derudover får vi løbende tilbagemeldinger fra kunder, som bruger Bygge.dk til at finde entreprenører. Det er kun de entreprenører, som får gode tilbagemeldinger igennem en længere periode, der bliver en del af platformen.

Soliditet. Solid økonomi tjekket via Bisnode CreditPro.

Kun entreprenører med kreditrating B eller bedre fra Bisnode CreditPro får adgang til nye projekter via Bygge.dk. For enkeltpersoner foretages der en halvårlig kredittrating, mens aktieselskaber tjekkes løbende. For at indhente mere information om Bisnodes kreditvurderingssystem kan du klikke på følgende link: : AAA-ratingsystem

Godkendelser. Oversigt over relevante godkendelser.

Bygge.dk har oversigt over de forskellige entreprenørers relevante autorisationer eller godkendelser. I Danmark gælder kravet om virksomhedsautorisation og virksomhedsgodkendelse inden for el, vvs, kloak og gas.

Kom i gang

Find fagfolk til byggeri og renovering. Modtag flere uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.