Om Bygge.dk og vores arbejde

Bygge.dk gør det trygt og enkelt at finde fagfolk til dit projekt.

Om os

Bygge.dk blev startet i 2016 af 3 grundlæggere med en målsætning om at gøre det enklere og mere trygt at finde fagfolk til store bygge- og renoveringsprojekter i boliger.

Via Bygge.dk vil du kun komme til at møde kvalitetssikrede entreprenører med relevant erfaring og kompetence, som passer til dit projekt. Vi har et bredt udvalg af projekt- og prisguider samt personlig opfølgning på hvert enkelt projekt, hvilket gør tilbudsprocessen enklere og mere overskuelig for dig som kunde.

Bygge.dk er vokset støt siden 2016, og i dag hjælper vi boligejere, boligforeninger, kooperativer og ejendomsudviklere i hele Danmark med at finde de rette entreprenører til deres projekter.

Vores målsætning

At gøre det trygt og enkelt at finde fagfolk til byggeri og renovering.

Vores værdier. Vi har bygget et solidt selskab. Dette er værdierne, som vi støtter os til.

Kompetence. Vi skal formidle høj faglig kompetence.

Bygge.dk skal have en høj faglig kompetence på alle områder, som vi tager os af. Vores brugere skal have adgang til de bedste tilbud og den største erfaring, uafhængigt af projektets form.

Uafhængighed. Vi skal være en uafhængig rådgiver.

Bygge.dk skal være forbrugernes guide med hensyn til udførelse af byggeri og renovering, og vi skal give forbrugerne uafhængige råd og anbefalinger på alle områder.

Pædagogisk sans. Vi skal forenkle det komplekse for dig.

Byggeri og renovering er komplicerede projekter med mange fagudtryk og vanskelige vurderinger. Vi skal hjælpe vores brugere ved at forenkle det komplekse, så det bliver nemmere at gennemføre et byggeprojekt.

Kom i gang

Find fagfolk til byggeri og renovering. Modtag flere uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.